Overslaan en naar de inhoud gaan

Blerick verlost van straatterreur aso-Audi

Geplaatst opvrijdag 5 maart 2021 - 10:05

Blerick is als het goed is verlost van een helblauwe Audi R8 die wekenlang de straten onveilig maakte.

Dat meldt de politie op Facebook.

Asociaal
Twee weken lang kreeg de politie verschillende meldingen over de sportwagen met Duits kenteken, waarmee op asociale en gevaarlijke manier door de wijk werd gescheurd. Uiteraard probeerde de politie de Audi aan de kant te krijgen, wat natuurlijk niet gemakkelijk is met een auto die een gemiddelde politiewagen er vlot uit accelereert. Zelfs met hulp van de snelle auto's van het verkeersteam lukte het niet om de scheurende Audi aan de kant te zetten.

'Huurcontract'
In de nacht van maandag op dinsdag kregen agenten de auto eindelijk te pakken. Agenten controleerden de bestuurder, die niet meer kon laten zien dan een zelfgemaakt huurcontract voor de Audi. Wie de auto precies had gehuurd, en waar, kon de man niet vertellen.

Hartig woordje
De auto werd meegenomen naar het bureau, waar de eigenaar werd opgespoord. Die kon het voertuig komen ophalen, maar niet zonder dat de politie een hartig woordje met hem had gewisseld. De eigenaar kreeg het verzoek de bolide niet meer te verhuren aan mensen die de Audi alleen maar gebruikten om een beetje stoer door Blerick te scheuren.

Amateurcoureur
De politie kreeg bovendien te horen wie de huurder is die verantwoordelijk was voor de grootste overlast. Deze amateurcoureur krijgt binnenkort de wijkagent op bezoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen