Drenkeling Blauwe Meertje Weert (3 sep 2021)

Lichaam drenkeling in Weert gevonden na grote zoekactie

De hulpdiensten hebben vrijdag na een grote zoekactie bij dagstrand het Blauwe Meertje in Weert het lichaam van een drenkeling gevonden.

Persoon te water Blauwe Meertje Weert (3 sep 2021)
Brandweer zoekt met duikers naar persoon te water in Weert

De hulpdiensten zijn vrijdag uitgerukt vanwege een persoon te water in Weert.

Ongeval Blauwe Meertje Weert - 2 jun 2020
Tommie (18) overleden na noodlottige sprong in meertje

De 18-jarige Tommie van Mierlo uit Weert die vorig jaar juni door een noodlottige sprong in het ondiepe water van het Blauwe Meertje zwaargewond raakte, is overleden.

Zwemmer zwaargewond Blauwe Meertje Weert (2 juni 2020)
Tommie (17) na noodlottige duik in meertje nog steeds op IC

De 17-jarige Tommie van Mierlo uit Weert, die begin juni na een sprong in ondiep water van het Blauwe Meertje verkeerd terechtkwam en daarbij zwaargewond raakte, ligt nog steeds op de intensive care in Maastricht.

Zwemmer zwaargewond Blauwe Meertje Weert (2 juni 2020)
Zwemmer zwaargewond na sprong van steiger

Een zwemmer is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt na een sprong van een steiger op dagstrand het Blauwe Meertje in Weert.

Luchtkussens en handdoeken vliegen door de lucht in Weert

In Weert zijn bezoekers van een dagstrand opgeschrikt door een zogenoemde zandhoos.

Nieuw dagstrand geopend in Limburg

Terwijl het strand in de ENCI-groeve in Maastricht voorlopig dicht is, gaat op een andere plek in Limburg een strand open.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten