Overslaan en naar de inhoud gaan

Bladeren op A79: automobilist slipt en botst tegen vangrail

Geplaatst opmaandag 16 november 2020 - 8:44

Een automobilist is zondagavond op de A79 ter hoogte van Klimmen tegen een vangrail gebotst nadat zijn voertuig slipte.

De politie werd rond de klok van 20:00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de A79.

Slip
Volgens de politie was de bestuurder door bladeren op de weg in combinatie met regen in de slip gekomen. Hij botste tegen de vangrail en kwam midden op de snelweg tot stilstand.

Total loss
De automobilist raakte hierbij niet gewond en is met de schrik vrijgekomen. De auto is total loss.

Oppassen
Een kwartier later moesten agenten weer in actie komen op de A79. Daar werd een bestuurder beboet voor het te hard rijden.

De politie roept weggebruikers op om snelheid aan te passen wanneer er herfstbladeren op de weg liggen. Door vallende bladeren kan de weg glad worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen