Autobanden

Nederweertse bandenrecyclaar kiest voor Rotterdam

Bandenrecyclingsbedrijf Black Bear Carbon vertrekt definitief uit Nederweert, en waarschijnlijk zelfs uit Limburg.

Bandenrecyclebedrijf Nederweert mogelijk naar Chemelot

Het is nog niet duidelijk of de onlangs afgebrande bandenrecyclefabriek van Dutch Green Carbon in Nederweert wordt herbouwd.

Bandenrecycler Nederweert wil wereldwijd fabrieken bouwen

Het bedrijf Black Bear uit Nederweert gaat samenwerken met het Duitse concern MMEC Mannesmann.

Opnieuw miljoenen voor rubberrecyclebedrijf Nederweert

Black Bear heeft 5 miljoen euro opgehaald voor het recyclebedrijf Dutch Green Carbon in Nederweert.

Miljoenen voor bandenrecyclefabriek Nederweert

Recyclebedrijf Dutch Green Carbon heeft miljoenen euro's opgehaald voor investeringen in de fabriek in Nederweert. Ook wil het bedrijf uitbreiden naar andere landen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten