Overslaan en naar de inhoud gaan

Blaar op grote teen houdt Perr Schuurs op de bank

Geplaatst opdinsdag 1 juni 2021 - 17:26

Perr Schuurs bekeek de training van Jong Oranje in Boedapest dinsdag vanaf de zijkant van het veld.

De Nieuwstadtse verdediger van Ajax kon een dag na de zege in de kwartfinale op het Europees kampioenschap tegen Jong Frankrijk (2-1) niet meedoen omdat er op de grote teen van zijn linkervoet een blaar zit.

Lees ook: Perr Schuurs met Jong Oranje naar halve finale EK

Nieuwe schoenen
"Het is wel een flinke blaar, het is helemaal open. Ik moet het laten drogen, dus ik kan beter even geen schoenen aan doen", aldus Schuurs, die denkt dat de blaar is ontstaan door zijn voetbalschoenen. "Ik heb sinds kort nieuwe schoenen. Daar heb ik een week op getraind. Eerder had ik er nog geen last van."

Halve finale
Schuurs, die binnen een hersteltraining afwerkte, doet woensdag normaal gesproken wel weer mee aan de training. De halve finale tegen Jong Duitsland van donderdag komt niet in gevaar, zei hij.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen