Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bjorn Smits is de beste buuttereedner van Limburg

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 23:55

Bjorn Smits uit Nederweert-Eind is de nieuwe buuttekampioen van Limburg.

Met zijn 'Baerke de werme bekker' won hij vrijdagavond de finale van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen 2018.

Opvolger
In een uitverkochte Oranjerie in Roermond werd Smits gekroond tot opvolger van Fer Naus uit Roermond, die vorig jaar de titel pakte.

56e keer
Het was voor de 56e keer dat de provinciale Buuttekampioenschappen werden georganiseerd door de LVKA, de Limburgse Vereniging Karnavals Artiesten.

Een uitgebreide samenvatting van de Limburgse Buuttefinale is zaterdag om 15:00 uur op de radio te horen. Ook op L1 TV zal zaterdag (17:00, 21:00 en 23:00 uur) en zondag (10:00, 12:00, 14:00 en 16:00 uur) een samenvatting te zien zijn.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen