ANP-424997554

Voorwaardelijke celstraf voor Kamerlid-bedreiger Danny

De 26-jarige Danny V. uit Heerlen krijgt een celstraf van vier maanden voorwaardelijk voor het bedreigen van Kamerlid Pieter Omtzigt.

Man schaduw stalker stock
Dronken man betast minderjarig meisje in Valkenburgs hotel

Ludo van R. (47) hangt een straf boven het hoofd voor ontucht met een vijftienjarig meisje. De man uit Kaatsheuvel betastte de jonge tiener in een hotel in Valkenburg, waar hij was voor een weekendje weg.

ANP-417886473
Heerlenaar vrij na doodsbedreiging CDA-politicus Omtzigt

De man die CDA-politicus Pieter Omtzigt met de dood zou hebben bedreigd, Danny V. (26) uit Heerlen, is vrijdag op vrije voeten gesteld. Hij is verhoord door de politie in Den Haag en mocht toen gaan.

iStock-471031808
Moeder vrijgesproken voor mysterieuze mishandeling peuter

Een bijzondere twist in de zaak rondom een mishandelde Kerkraadse peuter. Zijn moeder, die ruim twee jaar als verdachte werd gezien door justitie, werd woensdag abrupt vrijgesproken.

Blote billen supporter VVV-Venlo
Justitie vervolgt 'blotebillenfan' van VVV-Venlo niet

Een supporter van VVV-Venlo die vorig jaar een stadionverbod kreeg voor het maken van oerwoudgeluiden, mag weer naar wedstrijden van zijn favoriete club. Justitie deed onderzoek naar zijn zaak, maar zag te weinig bewijs.

Piet van der Molen huiszoeking
'Piet verborg moeders lijk niet voor dure BMW'

Jarenlang was hij groot nieuws, omdat hij zijn dode moeder in huis verborg. Voor Piet van der Molen (66) is de zaak echter nog altijd actueel. Maandag dient zijn hoger beroep.

Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega
'Roda kan zonder veel problemen van De la Vega af'

Roda JC zou zonder al te veel problemen van Mauricio Garcia de la Vega af kunnen komen.

Blotebillen-fan wil stadionverbod omzetten naar werkstraf

De supporter van VVV-Venlo die in augustus een stadionverbod aan zijn kont kreeg nadat hij zijn broek had laten zakken, wil zijn stadionverbod om laten zetten naar een werkstraf.

Advocaat blotebillen-fan stomverbaasd: 'Niks aan bewijs'

De advocaat van de zogenoemde blotebillen-supporter, een fan van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg voor het tonen van zijn derrière, is verbaasd over het handelen van de club.

'Stadionverbod blotebillen-fan moet worden verscheurd'

De advocaat van de supporter van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg, vindt dat de club dat verbod moet opheffen. Hij vroeg de club meermaals om bewijs, maar het blijft vooralsnog stil vanuit Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten