21-jarige Poolse fietsster Camila doodgereden Eindhovenseweg Venlo (15 mei 2020)

Dennis (33) krijgt celstraf voor dodelijk ongeluk Venlo

Dennis J. (33) is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht maanden voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk in Venlo, op 15 mei 2020. Op de Eindhovenseweg reed hij de 21-jarige Camila dood.

ANP-424997554
Voorwaardelijke celstraf voor Kamerlid-bedreiger Danny

De 26-jarige Danny V. uit Heerlen krijgt een celstraf van vier maanden voorwaardelijk voor het bedreigen van Kamerlid Pieter Omtzigt.

Man schaduw stalker stock
Dronken man betast minderjarig meisje in Valkenburgs hotel

Ludo van R. (47) hangt een straf boven het hoofd voor ontucht met een vijftienjarig meisje. De man uit Kaatsheuvel betastte de jonge tiener in een hotel in Valkenburg, waar hij was voor een weekendje weg.

ANP-417886473
Heerlenaar vrij na doodsbedreiging CDA-politicus Omtzigt

De man die CDA-politicus Pieter Omtzigt met de dood zou hebben bedreigd, Danny V. (26) uit Heerlen, is vrijdag op vrije voeten gesteld. Hij is verhoord door de politie in Den Haag en mocht toen gaan.

iStock-471031808
Moeder vrijgesproken voor mysterieuze mishandeling peuter

Een bijzondere twist in de zaak rondom een mishandelde Kerkraadse peuter. Zijn moeder, die ruim twee jaar als verdachte werd gezien door justitie, werd woensdag abrupt vrijgesproken.

Blote billen supporter VVV-Venlo
Justitie vervolgt 'blotebillenfan' van VVV-Venlo niet

Een supporter van VVV-Venlo die vorig jaar een stadionverbod kreeg voor het maken van oerwoudgeluiden, mag weer naar wedstrijden van zijn favoriete club. Justitie deed onderzoek naar zijn zaak, maar zag te weinig bewijs.

Piet van der Molen huiszoeking
'Piet verborg moeders lijk niet voor dure BMW'

Jarenlang was hij groot nieuws, omdat hij zijn dode moeder in huis verborg. Voor Piet van der Molen (66) is de zaak echter nog altijd actueel. Maandag dient zijn hoger beroep.

Roda JC beoogd eigenaar Mauricio Garcia de la Vega
'Roda kan zonder veel problemen van De la Vega af'

Roda JC zou zonder al te veel problemen van Mauricio Garcia de la Vega af kunnen komen.

Blotebillen-fan wil stadionverbod omzetten naar werkstraf

De supporter van VVV-Venlo die in augustus een stadionverbod aan zijn kont kreeg nadat hij zijn broek had laten zakken, wil zijn stadionverbod om laten zetten naar een werkstraf.

Advocaat blotebillen-fan stomverbaasd: 'Niks aan bewijs'

De advocaat van de zogenoemde blotebillen-supporter, een fan van VVV-Venlo die onlangs een stadionverbod kreeg voor het tonen van zijn derrière, is verbaasd over het handelen van de club.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten