Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizarre wending: Derde bij Miss verkiezing en toch naar finale

Geplaatst opdonderdag 13 juli 2017 - 22:21

Een bizarre wending in de Miss World en Miss Beauty verkiezing van Limburg. De 25-jarige Fenne Lomme uit Geijsteren werd in eerste instantie derde, maar gaat nu toch Limburg vertegenwoordigen in de landelijke finale.

"Sinds zaterdag ben ik verkozen", zegt de 25-jarige blondine. "Omdat de vorige winnares zich heeft teruggetrokken."

Drie winnaressen
Halverwege mei stonden er 24 knappe vrouwen in de Limburgse finale. De Maastrichtse Jessottiz Baart werd gekroond tot Miss World of Limburg. Indy Thomas uit Heerlen werd Miss Teen of Limburg en Lisa Erkens uit Venray mocht zich Miss Beauty of Limburg noemen. De schone uit Geijsteren werd derde, waardoor ze geen zicht meer had op de landelijke finale.

Lees ook: Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen

Telefoontje
Tot afgelopen zaterdag. Toen rinkelde opeens de telefoon. "De organisatie belde me dat na Jessottiz zich nog een winnares (Lisa Erkens, red.) had teruggetrokken", zegt Lomme. "Het meisje dat als tweede was geëindigd (Carley Donders, red.) had haar deelname aan de verkiezing Miss Intercontinental al toegezegd. En toen kwamen ze dus bij mij uit. En dat ook nog op de verjaardag van mijn vriend."

Achterstand
De donkerblonde dame weet dat ze inmiddels een kleine achterstand heeft opgelopen op de andere finalisten. "Zij hebben al een aantal workshops en een fotoshoot gehad", zegt ze. "Ik heb dus wat in te halen. Maar ik heb er enorm veel zin in."

De landelijke finale van de Miss Intercontinental en Miss Beauty vindt op 9 september plaats in Rotterdam.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen
Check je route: werkzaamheden op het spoor
Dylan Haegens op 'tosti-tour' voor Serious Request
ANP, miss world, kroon
Nederlands topmodel draagt jurk van Venlose ontwerpster
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen