Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizarre wending: Derde bij Miss verkiezing en toch naar finale

Geplaatst opdonderdag 13 juli 2017 - 22:21

Een bizarre wending in de Miss World en Miss Beauty verkiezing van Limburg. De 25-jarige Fenne Lomme uit Geijsteren werd in eerste instantie derde, maar gaat nu toch Limburg vertegenwoordigen in de landelijke finale.

"Sinds zaterdag ben ik verkozen", zegt de 25-jarige blondine. "Omdat de vorige winnares zich heeft teruggetrokken."

Drie winnaressen
Halverwege mei stonden er 24 knappe vrouwen in de Limburgse finale. De Maastrichtse Jessottiz Baart werd gekroond tot Miss World of Limburg. Indy Thomas uit Heerlen werd Miss Teen of Limburg en Lisa Erkens uit Venray mocht zich Miss Beauty of Limburg noemen. De schone uit Geijsteren werd derde, waardoor ze geen zicht meer had op de landelijke finale.

Lees ook: Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen

Telefoontje
Tot afgelopen zaterdag. Toen rinkelde opeens de telefoon. "De organisatie belde me dat na Jessottiz zich nog een winnares (Lisa Erkens, red.) had teruggetrokken", zegt Lomme. "Het meisje dat als tweede was geëindigd (Carley Donders, red.) had haar deelname aan de verkiezing Miss Intercontinental al toegezegd. En toen kwamen ze dus bij mij uit. En dat ook nog op de verjaardag van mijn vriend."

Achterstand
De donkerblonde dame weet dat ze inmiddels een kleine achterstand heeft opgelopen op de andere finalisten. "Zij hebben al een aantal workshops en een fotoshoot gehad", zegt ze. "Ik heb dus wat in te halen. Maar ik heb er enorm veel zin in."

De landelijke finale van de Miss Intercontinental en Miss Beauty vindt op 9 september plaats in Rotterdam.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen
Check je route: werkzaamheden op het spoor
stock mondkapje horeca
Opstandige horecabedrijven gaan 17 januari open
Dylan Haegens op 'tosti-tour' voor Serious Request
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen