Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizarre wending: Derde bij Miss verkiezing en toch naar finale

Geplaatst opdonderdag 13 juli 2017 - 22:21

Een bizarre wending in de Miss World en Miss Beauty verkiezing van Limburg. De 25-jarige Fenne Lomme uit Geijsteren werd in eerste instantie derde, maar gaat nu toch Limburg vertegenwoordigen in de landelijke finale.

"Sinds zaterdag ben ik verkozen", zegt de 25-jarige blondine. "Omdat de vorige winnares zich heeft teruggetrokken."

Drie winnaressen
Halverwege mei stonden er 24 knappe vrouwen in de Limburgse finale. De Maastrichtse Jessottiz Baart werd gekroond tot Miss World of Limburg. Indy Thomas uit Heerlen werd Miss Teen of Limburg en Lisa Erkens uit Venray mocht zich Miss Beauty of Limburg noemen. De schone uit Geijsteren werd derde, waardoor ze geen zicht meer had op de landelijke finale.

Lees ook: Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen

Telefoontje
Tot afgelopen zaterdag. Toen rinkelde opeens de telefoon. "De organisatie belde me dat na Jessottiz zich nog een winnares (Lisa Erkens, red.) had teruggetrokken", zegt Lomme. "Het meisje dat als tweede was geëindigd (Carley Donders, red.) had haar deelname aan de verkiezing Miss Intercontinental al toegezegd. En toen kwamen ze dus bij mij uit. En dat ook nog op de verjaardag van mijn vriend."

Achterstand
De donkerblonde dame weet dat ze inmiddels een kleine achterstand heeft opgelopen op de andere finalisten. "Zij hebben al een aantal workshops en een fotoshoot gehad", zegt ze. "Ik heb dus wat in te halen. Maar ik heb er enorm veel zin in."

De landelijke finale van de Miss Intercontinental en Miss Beauty vindt op 9 september plaats in Rotterdam.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Deze bloedmooie dames gaan Limburg vertegenwoordigen
Check je route: werkzaamheden op het spoor
stock mondkapje horeca
Opstandige horecabedrijven gaan 17 januari open
Dylan Haegens op 'tosti-tour' voor Serious Request
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen