Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizar: wandelende vrouwen blokkeren provinciale weg

Geplaatst opzondag 2 juni 2019 - 17:22

Een bijzonder tafereel, zondagmiddag in Maastricht. Twee vrouwen liepen midden op een provinciale weg, zodat auto's er niet of nauwelijks langs konden. Het duo leek ook niet van plan om ruimte te maken.

Sterker nog: toen er tóch auto's wisten te passeren op de Terblijterweg, deed een van de vrouwen een flinke pas naar links. Daarmee was de hele rijbaan 'afgesloten'.

Gas geven
Het werd niet duidelijk waarom het duo op de weg wandelde. Niet ver van deze autoweg liggen er immers een fiets- en voetgangerspad. Daar wezen ook meerdere automobilisten de vrouwen op. Ze leken echter niet van plan om van pad te wisselen.

Video: L1 / Bas Dingemanse

Bijrijder
Uiteindelijk bleek dat er maar één vrouw over de weg liep. De tweede vrouw was een bijrijder in de file die uit haar auto was gestapt om poolshoogte te nemen. Zij heeft meteen daarna de hulpdiensten gealarmeerd. Deze kwamen snel ter plaatse waardoor de weg snel weer vrij was.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen