Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizar: Ngombo verlaat nieuwe club binnen één maand

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 6:00

Een bizarre wending in de carrière van aanvaller Maecky Ngombo (23). De spits verruilde Roda JC begin juli voor het Italiaanse Bari, maar die club ging onlangs failliet.

Vanwege het faillissement van de club waren alle spelers van Bari plots transfervrij, waaronder kersverse aanwinst Ngombo.

Lees ook: 'Supersub' Ngombo verruilt Roda JC voor Italiaanse club

Opmerkelijke doorstart
Hoewel zakenman én Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis de club inmiddels heeft overgenomen en een doorstart wil realiseren, zien ze Ngombo niet meer terug in Bari. De Italianen, die vorig jaar in de Serie B uitkwamen, moeten na hun faillissement in de Serie D beginnen. Ngombo heeft geen trek in een avontuur op het vierde niveau van Italië.

Nieuwe club
En zo komt er al een einde aan het huwelijk tussen Bari en Ngombo voordat de goaltjesdief ook maar één officiele wedstrijd in het shirt van de club heeft gespeeld. De Belg laat in gesprek met L1 weten dat hij vrede heeft met de situatie. "Ik heb alweer een mooie nieuwe club, ook in de Serie B." Hij wil nog niet ingaan op de naam van zijn nieuwe werkgever.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen