Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizar: Ngombo verlaat nieuwe club binnen één maand

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 6:00

Een bizarre wending in de carrière van aanvaller Maecky Ngombo (23). De spits verruilde Roda JC begin juli voor het Italiaanse Bari, maar die club ging onlangs failliet.

Vanwege het faillissement van de club waren alle spelers van Bari plots transfervrij, waaronder kersverse aanwinst Ngombo.

Lees ook: 'Supersub' Ngombo verruilt Roda JC voor Italiaanse club

Opmerkelijke doorstart
Hoewel zakenman én Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis de club inmiddels heeft overgenomen en een doorstart wil realiseren, zien ze Ngombo niet meer terug in Bari. De Italianen, die vorig jaar in de Serie B uitkwamen, moeten na hun faillissement in de Serie D beginnen. Ngombo heeft geen trek in een avontuur op het vierde niveau van Italië.

Nieuwe club
En zo komt er al een einde aan het huwelijk tussen Bari en Ngombo voordat de goaltjesdief ook maar één officiele wedstrijd in het shirt van de club heeft gespeeld. De Belg laat in gesprek met L1 weten dat hij vrede heeft met de situatie. "Ik heb alweer een mooie nieuwe club, ook in de Serie B." Hij wil nog niet ingaan op de naam van zijn nieuwe werkgever.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen