Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizar: Ngombo verlaat nieuwe club binnen één maand

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 6:00

Een bizarre wending in de carrière van aanvaller Maecky Ngombo (23). De spits verruilde Roda JC begin juli voor het Italiaanse Bari, maar die club ging onlangs failliet.

Vanwege het faillissement van de club waren alle spelers van Bari plots transfervrij, waaronder kersverse aanwinst Ngombo.

Lees ook: 'Supersub' Ngombo verruilt Roda JC voor Italiaanse club

Opmerkelijke doorstart
Hoewel zakenman én Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis de club inmiddels heeft overgenomen en een doorstart wil realiseren, zien ze Ngombo niet meer terug in Bari. De Italianen, die vorig jaar in de Serie B uitkwamen, moeten na hun faillissement in de Serie D beginnen. Ngombo heeft geen trek in een avontuur op het vierde niveau van Italië.

Nieuwe club
En zo komt er al een einde aan het huwelijk tussen Bari en Ngombo voordat de goaltjesdief ook maar één officiele wedstrijd in het shirt van de club heeft gespeeld. De Belg laat in gesprek met L1 weten dat hij vrede heeft met de situatie. "Ik heb alweer een mooie nieuwe club, ook in de Serie B." Hij wil nog niet ingaan op de naam van zijn nieuwe werkgever.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen