Overslaan en naar de inhoud gaan

Bizar: auto rijdt na ramkraak rondje door winkelcentrum

Geplaatst opdonderdag 27 november 2014 - 23:01

In Beek vond maandagnacht een opmerkelijke ramkraak plaats.

Met een auto werd de pui van winkelcentrum Makado rond 1.15 uur geramd. Vervolgens reden de daders naar binnen om een rondje door het winkelcentrum te rijden, waarna ze zonder buit het centrum weer verlieten.

Heel bizar
Het zorgt voor gefronste wenkbrauwen. "We kunnen het niet plaatsen”, zegt een woordvoerder van het overdekt winkelcentrum aan de Wethouder Sangersstraat in Beek. "Ramkraken bij Makado komen nauwelijks voor. Maar dat ze zonder buit te maken weer wegrijden, is heel bizar.”

Camerabeelden
Een woordvoerdster van de politie zegt dat een onderzoek is gestart en dat daarbij camerabeelden worden gebruikt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ramkraak in Beek, eigenaar van winkel gooit beelden online
Nachtelijke ramkraak op parfumerie in Beek
Ramkraak-auto teruggevonden in Wolfhagen
Gewapende overval Beek (14 februari 2016)
Bewoner gewond na gewapende overval in Beek
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen