Overslaan en naar de inhoud gaan

Bitter puntverlies VVV na hattrick Ogbeche

Geplaatst opzaterdag 25 november 2017 - 20:29

Door een tegentreffer in blessuretijd is VVV-Venlo er zaterdagavond opnieuw niet in geslaagd om drie punten te pakken.

Willem II had lang niets in de melk te brokkelen, maar nam door een hattrick van Ogbeche een punt mee uit de Koel: 3-3. De Venlonaren gaven driemaal een voorsprong uit handen en verzuimden de eerste Eredivisie-zege sinds 30 september te boeken.

Dominant
VVV dicteerde al snel en stichtte direct gevaar voor het Willem II-doel: Torino Hunte verloor echter de controle over de bal bij een haast niet te missen kans en Willem II-keeper Matthijs Branderhorst pareerde een kopbal van Ralf Seuntjens. De keeper kon desondanks niet voorkomen dat VVV alsnog vroeg op voorsprong kwam. Een slimme cornervariant gaf Vito van Crooy de gelegenheid om van afstand de bal haarfijn in de verre hoek te leggen: 1-0.

Op zoek
De Venlonaren hadden weinig te duchten van de Tilburgers en gingen op zoek naar een tweede treffer. Seuntjens en Hunte kwamen echter nét tekort, Lennard Thy stuitte op Branderhorst en de keeper voorkwam met een reflex dat Van Crooy zijn tweede goal van de avond binnenschoot. Daarnaast ging een volley van de jongeling een meter aan het doel voorbij. Willem II kon daar alleen een kopbal van Fran Sol tegenover zetten, maar Lars Unnerstall maakte die inzet onschadelijk.

Treffers
De eerste VVV-kans in de tweede helft werd onschadelijk gemaakt doordat arbiter Mulder de bal niet op de stip legde na een charge op Van Crooy. Na 49 minuten zette Damian van Bruggen, die vorige week ook al scoorde tegen Feyenoord, alsnog de 2-0 op het scorebord, toen hij van dichtbij mocht inschieten. Die marge werd snel weer teruggebracht tot één, want een schot van Willem II'er Azzaoui verdween via ploeggenoot Bartholomew Ogbeche en VVV-er Roel Janssen fortuinlijk in het VVV-doel.

Ogbeche
De thuisclub leek in de 73ste minuut dan toch het duel voortijdig te beslissen, aangezien Clint Leemans een nu wel toegekende penalty verzilverde. Willem II gaf zich echter niet gewonnen en kwam nog geen minuut later via opnieuw Ogbeche terug tot 3-2. In de spannende slotfase drongen de bezoekers VVV ver terug en in blessuretijd gebeurde datgene waar iedereen voor vreesde: Ogbeche was voor de derde maal het goudhaantje en frustreerde VVV door zijn hattrick te voltooien.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen