Overslaan en naar de inhoud gaan

Bitcoinman niet onder de indruk van vrije val cryptomunten

Geplaatst opwoensdag 17 januari 2018 - 14:48

Venlonaar Didi Taihuttu, beter bekend als de bitcoinman, heeft woensdag de dalende waarde van de bitcoin aandachtig in de gaten gehouden. Toch maakt hij zich nog steeds geen zorgen en gaat niet over tot verkoop.

De bitcoin is ten opzichte van vorige maand de helft minder waard en ook woensdag is hij weer verder gedaald.

Grote daling
De munt duikt woensdagmiddag onder de 10.000 dollar, waar de munt eerder op de dag nog meer dan 11.000 dollar waard was.

Huis verkocht
De Venlonaar heeft zijn huis verkocht en zijn hele vermogen in bitcoins gestoken. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij nu in een vakantiehuisje in Noord-Limburg.

Lees ook: Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Rustig aan doen
Op zijn social media laat hij weten dat hij niet onder de indruk is van de vrije val van de bitcoins, sterker nog: hij gaat het nog even rustig aan doen en deelt ondertussen zijn advies aan anderen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen