Overslaan en naar de inhoud gaan

Bitcoin-familie gaat wereld over: boek en film in de maak

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 15:40

Venlonaar Didi Taihuttu die heilig gelooft in de digitale munt bitcoins, blijft de aandacht trekken van van Franse, Duitse en Amerikaanse media.

Er is een documentaire en een boek in de maak en het gezin kreeg de vraag of ze de rechten voor een bioscoopfilm willen verkopen, schrijft Omroep Venlo.

Gekker
Taihuttu verkocht al zijn bezittingen om de opbrengst daarvan in bitcoins te investeren. Met zijn gezin is hij op een camping in Venlo is gaan wonen. Door zijn verhaal kwam hij in beeld bij de internationale wereldpers. "Het wordt eigenlijk nu nog steeds met de dag gekker", zegt Taihuttu tegen Omroep Venlo.

Lees ook: Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Vervijfvoudigd
Taihuttu heeft zijn oorspronkelijke investering al vervijfvoudigd en heeft het volste vertrouwen in de bitcoin. "In het eerste kwartaal van 2018 staat-ie rond de dertigduizend euro en in het laatste kwartaal zal de Bitcoin tussen de veertig- en de vijftigduizend eindigen."

Lees ook: Limburger wil Bitcoins niet verkopen: 'Dit is pas het begin'

Tattoo
De liefde voor de cryptomunten heeft Taihuttu nu laten vereeuwigen op zijn arm met een tatoeage.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen