Overslaan en naar de inhoud gaan

Bitcoin-familie gaat wereld over: boek en film in de maak

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 15:40

Venlonaar Didi Taihuttu die heilig gelooft in de digitale munt bitcoins, blijft de aandacht trekken van van Franse, Duitse en Amerikaanse media.

Er is een documentaire en een boek in de maak en het gezin kreeg de vraag of ze de rechten voor een bioscoopfilm willen verkopen, schrijft Omroep Venlo.

Gekker
Taihuttu verkocht al zijn bezittingen om de opbrengst daarvan in bitcoins te investeren. Met zijn gezin is hij op een camping in Venlo is gaan wonen. Door zijn verhaal kwam hij in beeld bij de internationale wereldpers. "Het wordt eigenlijk nu nog steeds met de dag gekker", zegt Taihuttu tegen Omroep Venlo.

Lees ook: Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Vervijfvoudigd
Taihuttu heeft zijn oorspronkelijke investering al vervijfvoudigd en heeft het volste vertrouwen in de bitcoin. "In het eerste kwartaal van 2018 staat-ie rond de dertigduizend euro en in het laatste kwartaal zal de Bitcoin tussen de veertig- en de vijftigduizend eindigen."

Lees ook: Limburger wil Bitcoins niet verkopen: 'Dit is pas het begin'

Tattoo
De liefde voor de cryptomunten heeft Taihuttu nu laten vereeuwigen op zijn arm met een tatoeage.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen