Overslaan en naar de inhoud gaan

Bitcoin-familie gaat wereld over: boek en film in de maak

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 15:40

Venlonaar Didi Taihuttu die heilig gelooft in de digitale munt bitcoins, blijft de aandacht trekken van van Franse, Duitse en Amerikaanse media.

Er is een documentaire en een boek in de maak en het gezin kreeg de vraag of ze de rechten voor een bioscoopfilm willen verkopen, schrijft Omroep Venlo.

Gekker
Taihuttu verkocht al zijn bezittingen om de opbrengst daarvan in bitcoins te investeren. Met zijn gezin is hij op een camping in Venlo is gaan wonen. Door zijn verhaal kwam hij in beeld bij de internationale wereldpers. "Het wordt eigenlijk nu nog steeds met de dag gekker", zegt Taihuttu tegen Omroep Venlo.

Lees ook: Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

Vervijfvoudigd
Taihuttu heeft zijn oorspronkelijke investering al vervijfvoudigd en heeft het volste vertrouwen in de bitcoin. "In het eerste kwartaal van 2018 staat-ie rond de dertigduizend euro en in het laatste kwartaal zal de Bitcoin tussen de veertig- en de vijftigduizend eindigen."

Lees ook: Limburger wil Bitcoins niet verkopen: 'Dit is pas het begin'

Tattoo
De liefde voor de cryptomunten heeft Taihuttu nu laten vereeuwigen op zijn arm met een tatoeage.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen