Bitcoins Heerlen drugs celstraf witwassen (23 okt 2019)

Heerlense witwasser bijna drie jaar de cel in

Een 53-jarige man uit Heerlen is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 34 maanden voor het witwassen van bitcoins.

Bitcoin, cryptovaluta, wisselen
Drie jaar cel geëist voor illegaal wisselen bitcoins

Een 53-jarige man uit Heerlen en zijn 61-jarige partner stonden dinsdag voor de rechtbank in Zwolle vanwege het wisselen van bitcoins naar contant geld. De man hoorde daarbij drie jaar cel tegen zich eisen.

Bitcoin-avonturier verkoopt laatste spullen en gaat 'all-in'

Didi Taihuttu uit Venlo verkoopt al zijn spullen. Alles wat hij nog heeft, ligt opgeslagen in een Venlose garage en wordt zaterdag verkocht.

Video: Bidcoin als spiritueel alternatief voor bitcoin

Pastoor Jack Honings van kerkgemeenschap Wolder in Maastricht heeft een alternatief ontworpen voor de digitale munt bitcoin, namelijk de bidcoin.

'Doodsbedreigingen voor ronselaars bitcoin-piramidespel'

Twee Kerkradenaren, die opereren onder naam 'Cryptobroers', hebben last van doodsbedreigingen na het instorten van piramidespel Bitconnect.

'Bitcoin-mijn' blijkt groot succes: uitbreiding gepland

Het Duitse Skylink bedrijf faciliteert in Eygelshoven zogeheten 'bitcoin-miners', die met hun computers cryptomunten proberen te verdienen.

Bitcoinman niet onder de indruk van vrije val cryptomunten

Venlonaar Didi Taihuttu, beter bekend als de bitcoinman, heeft woensdag de dalende waarde van de bitcoin aandachtig in de gaten gehouden. Toch maakt hij zich nog steeds geen zorgen en gaat niet over tot verkoop.

Bitcoin-familie gaat wereld over: boek en film in de maak

Venlonaar Didi Taihuttu die heilig gelooft in de digitale munt bitcoins, blijft de aandacht trekken van van Franse, Duitse en Amerikaanse media.

Muntenbeurs in MECC: van oude munten tot Bitcoins

In het MECC in Maastricht begint vrijdag een driedaagse muntenbeurs.

Venloos gezin zet alle luxe aan de kant voor bitcoins

De familie Taihuttu uit Venlo verkocht zo ongeveer haar hele hebben en houden om te investeren in bitcoins.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten