Overslaan en naar de inhoud gaan

Bisdom zoekt koorleden voor gelegenheidskoor

Geplaatst opmaandag 13 november 2017 - 5:55

Het Bisdom in Roermond is op zoek naar koorleden voor een speciaal gelegenheidskoor voor het afscheid van bisschop Wiertz.

De afscheidsviering van de bisschop wordt op 9 december opgeluisterd met een gelegenheidskoor.

Korte tijd
Het bisdom is op zoek naar zangers en zangeressen. Vooral mensen die nu al in een koor zingen worden gevraagd, omdat er maar korte tijd is om te repeteren.

Repertoire
Het koor staat onder leiding van dirigent Jo Louppen en begeleid door organist Jean-Pierre Steijvers. Het repertoire bestaat uit Nederlandse en Gregoriaanse gezangen.

Aanmelden
Aanmelden kan via L1.nl

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen