Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Biografie Van Rey komt ondanks veroordeling uit

Geplaatst opvrijdag 22 december 2017 - 8:40

Hoewel het manuscript twee maanden geleden al klaar was, is de biografie van Jos van Rey nog altijd niet verschenen. Eind januari moet het er alsnog van komen.

Dat laat de auteur van het boek, journalist André Vermeulen, weten op L1 Radio.

Lees ook: Van Rey krijgt voorwaardelijke celstraf van één jaar

Veroordeling
Nadat Van Rey ook in hoger beroep werd veroordeeld voor corruptie, stembusfraude, lekken van vertrouwelijke informatie en witwassen, rees de vraag of zijn boek überhaupt nog zou verschijnen. Dit nadat eerder al een publicatie begin december werd uitgesteld door de uitgever. Voor Vermeulen bestaat er echter geen twijfel: het boek komt er.

Sinterklaas
"Het boek zou uitkomen voor Sinterklaas, maar de uitgever besloot toch te wachten tot na de uitspraak van het gerechtshof in Den Haag. Nu hij veroordeeld is, zal het manuscript uitgebreid moeten worden", zegt Vermeulen. Of Van Rey in dat laatste hoofdstuk ook reageert op de veroordeling in hoger beroep, weet Vermeulen niet. "Ik zal hem bellen."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen