Edit - Vissers Van Praag

'Voor de zoveelste keer, excuus aan Fortuna'

In zijn biografie 'Michael van Praag, achter de coulissen van het voetbal' komt opnieuw de beroemde Fortuna-bestaat-niet-meer uitspraak ter sprake.

Edit - Pierre Vermeulen Roda JC fanshop (28 nov 2019)
Video: Biografie over Pierre Vermeulen met tal van anekdotes

Een dikke week is hij nu verkrijgbaar, een biografie over Pierre Vermeulen. In het boek over de oud-speler van onder meer Roda JC en MVV komen naast de meest bijzondere momenten van zijn carrière ook vele anekdotes aan bod.

pierre vermeulen
Pierre Vermeulen krijgt eerste versie biografie overhandigd

Oud-Roda speler Pierre Vermeulen kreeg dinsdag op zijn 65ste verjaardag het manuscript van zijn eigen biografie overhandigd. Hij kreeg het stuk uit handen van schrijver Roberto Pennino.

Vincent de Vries bij stadion Glasgow Rangers voor uitvaart Fernando Ricksen (24 sep 2019)
'Je wist dat het belletje over Fernando zou komen'

Vincent de Vries was niet alleen de biograaf, maar ook een goede vriend van Fernando Ricksen. De Vries is in Glasgow om daar woensdag de uitvaart van de oud-voetballer bij te wonen. "Toen ik hier aan kwam lopen, dacht ik: nou..."

Biografie Camiel voor tweede keer naar drukker

De biografie van Camiel Eurlings is na slechts een paar dagen al toe aan een tweede druk.

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings

De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek.

Lieke Martens
Wereldster Lieke Martens houdt haar gouden glimlach

Een eigen biografie op je 26ste lijkt wat voorbarig, maar een boek over het lief en leed van Lieke Martens komt door haar grote populariteit geen dag te vroeg.

'Historicus moet op zijn knieën naar Moszkowicz'

De Maastrichtse historicus Paul Bronzwaer moet 'op zijn knieën naar de heer Max Moszkowicz om vergiffenis te vragen.'

Mister Pinkpop over biografie Koelewijn: 'meer dan vrienden'

Festivalbaas Jan Smeets krijgt de eer om maandagmiddag het eerste exemplaar van de biografie van Peter Koelewijn aan de zanger te overhandigen.

Zaak Moszkowicz: historicus biedt excuses aan

De Maastrichtse historicus Paul Bronzwaer biedt zijn excuses aan voor zijn uitspraken over advocaat Max Moszkowicz senior.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten