Oud gemeentehuis aan de Markt in Geleen (2018)

Plan: miljoenen voor meer veiligheid en leefbaarheid Geleen

De gemeente Sittard-Geleen wil de komende tijd de binnensteden van Geleen en Sittard verder opknappen.

tosti
Streetwise: 40 nieuwe winkels openen de deuren

In de binnensteden van Heerlen, Landgraaf, Sittard-Geleen en Weert openen de komende weken zo’n 40 nieuwe winkels de deuren. De ondernemers starten midden in de coronacrisis maar dat is volgens de stichting Streetwise geen probleem.

Saroleastraat Heerlen winkelstraat centrum winkel winkels
Nieuwe app voor jonge ondernemers binnensteden

Er is een app ontwikkeld voor ondernemers die de afgelopen vijf jaar een zaak zijn begonnen in een Limburgse binnenstad.

Websites moeten winkelcentra Sittard en Geleen redden

Een speciale website moet ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar de binnensteden van Sittard en Geleen komen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten