Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnenstad en ziekenhuis Roermond hebben weer stroom

Geplaatst opdinsdag 21 oktober 2014 - 11:32

Het Laurentius Ziekenhuis en een groot deel van de binnenstad van Roermond hebben weer stroom na de storing van dinsdagochtend.

Het is netbeheerder Enexis en de hulpdiensten inmiddels gelukt om de stroomvoorziening weer op gang te krijgen. Het ziekenhuis heeft sinds 11:20 weer stroom, de storing in de Roermondse binnenstad was al om 10:35 verholpen.

Ziekenhuis
Het Laurentius Ziekenhuis kreeg dinsdagochtend na de stroomstoring de noodvoorziening niet gestart. Acht patiënten die afhankelijk zijn van de stroomvoorziening werden geëvacueerd. Onder hen zijn twee hoogzwangere vrouwen en vier kinderen. Vijf patiënten werden aangesloten op een noodaggragaat van de brandweer. Het Laurentius Ziekenhuis is dinsdagmiddag gesloten voor patiënten en bezoekers.

Lees ook: Ziekenhuis Roermond evacueert patiënten na stroomstoring

Stroomstoring
Een deel van het centrum van Roermond zat sinds dinsdagochtend 9:30 uur zonder stroom. De storing werd veroorzaakt tijdens graafwerkzaamheden aan de Willem II Singel in Roermond. Bij het rooien van een boom werd een kabel geraakt.

L1 komt om 12:00 uur met een extra televisie-uitzending over de stroomstoring. Om 12.30 uur is er een update.

Lees ook: Stroomstoring legt Roermond plat

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Stroomstoring in Roermond
Ziekenhuis Roermond evacueert patiënten na stroomstoring
'Onderhoud noodaggregaten vaak onder de maat'
TNO onderzoekt stroomstoring Laurentius Ziekenhuis
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen