Overslaan en naar de inhoud gaan

Binnen blijven, gewapende man op vlucht in Velden

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 12:20

De politie is op zoek naar drie overvallers in Velden. Eén van hen is er te voet en gewapend vandoor gegaan. De politie roept mensen op om binnen te blijven.

De mannen worden verdacht van een woningoverval in Velden donderdagmorgen.

Verkleed als agenten
Ze overvielen toen rond 10:30 uur een woning aan de straat Hasselt. Minimaal één van de daders was daarbij verkleed als politieagent. Bij de overval raakte een bewoner lichtgewond meldt een woordvoerder van de politie. Of er iets is gestolen, is nog niet bekend.

Gevaarlijk
Twee daders gingen er vervolgens in een blauwe BMW vandoor. De derde vluchtte te voet. De politie loste tijdens de achtervolging op het drietal een waarschuwingsschot. De te voet gevluchtte dader zou zich ophouden in de omgeving van de Hasselderheide. De politie adviseert mensen in de omgeving van de wijk Hasselt en de Hasselderheide binnen te blijven omdat de overvaller gewapend is en gevaarlijk kan zijn.

Foto: AS Media

Kogelwerende vesten
De Rijksweg richting Arcen is afgezet. In de omgeving zijn agenten in kogelwerende vesten op zoek naar de man. Ook vliegt er een politiehelikopter over het gebied en worden er politiehonden ingezet.

Lees ook:
-
Nepagenten overvallen woning in Velden
- Rijksweg bij Velden weer vrijgegeven na klopjacht

Bas van der Zwaan
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hardloper belaagd door agressieve buizerd
Veldenaren mogen weer naar buiten, ook Rijksweg vrijgegeven
Man mishandeld bij woningoverval in Velden
Overval in Velden opnieuw door nepagenten
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen