politie agent uniform stock

Tweede verdachte van neersteken agent opgepakt

De politie heeft maandag een tweede verdachte aangehouden voor het neersteken van een agent in burger in Bingelrade afgelopen weekend.

Politie stock nacht
Politie nog hard op zoek naar verdachte van neersteken agent

De 20-jarige man uit Brunssum die vastzit op verdenking van het neersteken van een politieagent in burger in Bingelrade afgelopen weekend, blijft voorlopig in de cel. Een tweede verdachte is nog voortvluchtig.

Politie nacht stock
'Aanleiding steekpartij Bingelrade was ruzie over scooters'

De aanleiding voor de steekpartij in Bingelrade in de nacht van zaterdag op zondag was een ruzie over hard rijdende scooters die geregeld door het dorp razen.

Politie stock nacht
Gewonde bij nachtelijke steekpartij in Bingelrade

De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een steekpartij in Bingelrade.

Hennep softdrugs stock
Knipclub: zes vrouwen werkten in hennepfabriek Bingelrade

De rechter heeft zes vrouwen veroordeeld voor hun rol in een drugspand in Bingelrade. Het pand was volledig ingericht voor hennepproductie en de vrouwen waren er actief als knippers.

Misbruik
Geen celstraf voor naaktfoto's van minderjarig buurmeisje

De 53-jarige Remy B. gaat niet de cel in voor het maken, of hebben, van naaktfoto's van zijn driejarige buurmeisje. Hij is wel veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar en een taakstraf van 240 uur.

Meisje slapen peuter misbruik
Man (53) verdacht van misbruiken kwetsbaar buurmeisje

Een 53-jarige man uit Bingelrade wordt verdacht van het misbruiken van een minderjarig buurmeisje. Het meisje was destijds drie jaar oud. Deze Remy B. zou het meisje ringen geven zodat ze haar mond hield.

Geen Formule W voor Milou Mets: 'Ik ben er kapot van'

De 28-jarige Milou Mets uit Bingelrade mag het komend seizoen niet in de Formule W gaan racen. Ze kreeg woensdag te horen dat ze niet snel genoeg was.

Milou Mets outsider in strijd om stoeltje in Formule W

In het Spaanse Almeria probeert Milou Mets deze week een stoeltje te bemachtigen in de Formule W, een nieuwe raceklasse voor vrouwen.

Simulator moet Milou Mets aan Formule W-zitje helpen

Milou Mets gaat de komende zeven weken oefenen in een simulator om zich zo voor te bereiden op nieuwe tests.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten