De BinckBank Tour in 2019 met publiek

BinckBank Tour scheert met tijdrit langs provinciegrens

Een korte tijdrit, net over de grens in het Belgische Riemst, is vrijdag het routeboek voor de vierde etappe van de de BinckBank Tour. Daarmee is een oplossing gevonden voor de afgeblazen finish van de wielerronde in Sittard-Geleen.

racefiets (29 sep 2020)
Coronamaatregelen zetten streep door BinckBank Tour

De meerdaagse WorldTour-wielerwedstrijd BinckBank Tour is, op de dag dat de eerste rit al gereden werd, alsnog afgelast op Nederlands grondgebied.

De BinckBank Tour in 2019 met publiek
BinckBank Tour kent etappefinish in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen is één van de finishplaatsen van de BinckBank Tour. Op vrijdag 2 oktober finisht de voorlaatste rit van de etappekoers door Nederland en België op de wielerbaan van het Tom Dumoulin Bike Park.

Amstel Gold Race Gulperberg 2019
Wielerbond komt met protocol en wil vangnet profkoersen

Wielerbond KNWU hoopt vanaf de zomer weer voorzichtig het wedstrijdseizoen te hervatten. Dat gebeurt in fasen, zo staat in het protocol dat de bond heeft opgesteld.

De BinckBank Tour in 2019 met publiek
BinckBank Tour start in Dokkum, wachten op Limburgse route

De BinckBank Tour zal op 31 augustus van start gaan in het Friese Dokkum.

De BinckBank Tour in 2019 met publiek
Strenge veiligheidseisen BinckBank Tour

De internationale wielrenunie UCI heeft de organisatie van de BinckBank Tour tal van maatregelen opgelegd om de veiligheid voor de renners te vergroten. De etappekoers die ook door Limburg trekt en België blijft in 2020 wel deel uitmaken van de WorldTour-kalender.

De Plus pakt eindzege BinckBank Tour, Teunissen zesde

Op de slotdag van de BinckBank Tour heeft Laurens de Plus de macht gegrepen in de Nederlands-Belgische etappekoers. De Belg van Team Jumbo-Visma kegelde landgenoot Tim Wellens van de eerste plaats in het algemeen klassement.

Vakbond: BinckBank Tour WorldTour-onwaardig

Wielervakbond CPA heeft zijn zorgen uitgesproken over de BinckBank Tour. Volgens de vakbond voldoet de koers, die ook door Limburg trekt, niet aan de veiligheidseisen.

Nog even en Roy Curvers hangt zijn wielrenfiets aan de wilgen

Roy Curvers zet bijna een punt achter zijn wielrencarrière. De BinckBanckTour is zijn laatste grote wedstrijd.

BinckBank Tour: Colombiaan Hodeg snelt naar zege in Venray

De Colombiaan Álvaro José Hodeg heeft de langste etappe in de BinckBank Tour op zijn naam geschreven.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten