speed, coke, snuiven, drugs, versnijden, lijntje, vrouw (stock)

Vrouw valt door de mand vanwege ID-kaart vol speed

Een vrouw uit Valkenburg is zondagavond in België op de bon geslingerd omdat zij wiet en speed bij zich had.

Politie België_HD (9 aug 2020)
Coronafeest Bilzen: boete voor Geleense vrouwen

Twee vrouwen uit Geleen hebben een boete van 750 euro gekregen omdat ze op een illegaal feest waren in het Belgische Bilzen.

Flessen lachgas (stock)
Maastrichtenaren met lachgas, drugs en wapens betrapt

Twee mannen uit Maastricht zijn zondagavond in België aangehouden nadat ze betrapt werden met lachgas, heroïne en messen in hun auto.

Drugstest
Man moet rijbewijs inleveren na positieve drugstest

Een 23-jarige man uit Maastricht heeft zondag zijn rijbewijs moeten inleveren nadat hij in het Belgische Bilzen positief testte voor het gebruik van cocaïne.

Corona-doorlaatbewijs
Grenscontroles aangescherpt na fraude met doorlaatbewijzen

De politie van de zone Bilzen-Hoeselt-Riemst, net over de grens bij Maastricht, scherpt de grenscontroles aan.

Politie België
Sittardenaar met liters vloeibare speed in België opgepakt

De Sittardenaar die vanwege het rijden onder invloed van cannabis in België zijn rijbewijs kwijtraakte, bleek vloeibare speed te vervoeren.

Wiet verkeer
Sittardenaar raakt rijbewijs kwijt in België

Een Sittardse automobilist die onder invloed van cannabis achter het stuur was gekropen, is in het Belgische Bilzen tegen de lamp gelopen.

Kilt en sjerp voor gastheer Bovens bij Schots Weekend

Gouverneur Theo Bovens heeft dit jaar de eervolle taak om gastheer te zijn bij het Schots Weekend in Bilzen, net over de grens bij Maastricht.

Jarenlange cel dreigt voor Hoensbroekse batterijdief

Een man uit Hoensbroek hangt meer dan twee jaar cel boven het hoofd, voor de diefstal van batterijen uit GSM-masten in Belgisch-Limburg.

Heerlense weigert bloedproef en raakt rijbewijs kwijt

Een vrouw uit Heerlen is in de nieuwjaarsnacht betrapt op het rijden onder invloed.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten