Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijzondere voorzitterswissel bij Sportclub Susteren

Geplaatst opzondag 16 juni 2019 - 18:20

De voorzitter van Sportclub Susteren, Wim Fiddelaers, droeg zondag na 28 jaar trouwe dienst de voorzittershamer over aan de 28-jarige Kevin Hoffmans.

Hoffmans is met zijn 28 jaar een van de jongste voorzitters in het Limburgse amateurvoetbal.

Spits
De kersverse voorzitter is ook nog spits van het eerste elftal en blijft als voetballer actief. "Die afspraak is gemaakt, ik wil nog even blijven voetballen."

Tips
Fiddelaers is blij dat er jonge mensen klaarstaan om zijn taken over te nemen. "Ik heb hem van wat tips voorzien maar verder heb ik er alle vertrouwen dat hij dat aankan", zegt Fiddelaers.

Onderscheiding
De oud-voorzitter stond nog een verrassing te wachten: hij kreeg van het gemeentebestuur van Susteren een Koninklijke onderscheiding.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen