Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijzondere gast op Prinsjesdag: Beppie Kraft bij troonrede

Geplaatst opdinsdag 17 september 2019 - 11:08

Niemand minder dan 'Keunigin van het Limburgse leed' Beppie Kraft is dinsdag afgereisd naar Den Haag om de troonrede van dichtbij mee te maken.

"Ik ga van kortbij de troonrede beluisteren", zegt Beppie Kraft tegen L1. Ze noemt de derde dinsdag van september zelf 'kermis in Den Haag'.

Met Ria Oomen
De Maastrichtse nachtegaal is er op uitnodiging van Eerste Kamerlid Ria Oomen uit Maasbracht. "Ria is een hele goed kennis van mij", zegt de stem van de Limburgse vastelaovend. "Ik zou eigenlijk vorig jaar al een keer meegaan. Gewoon omdat ik dat een keer wil meemaken. Helaas kon dat vorig jaar niet, maar Ria heeft dat onthouden en heeft me dit jaar uitgenodigd."

Geen hoedje voor Beppie
Hoewel Prinsjesdag bekend staat als hoedenparade heeft Beppie haar hoed thuis gelaten. "Ik heb geen hoedje, ik dacht ik val al genoeg op. Ria heeft wel een hele mooie hoed. Ik dacht nog even om iets met rood, geel, groen te doen. Maar ach, dat hoeft niet altijd. Ik ben lekker toeschouwer, ik vind het heerlijk."

Politiek geïnteresseerd
Beppie steekt haar politieke interesse niet onder stoelen of banken. "Ik volg dat ook allemaal, dus dan is dat leuk om een keer van dichtbij mee te maken. Ik kijk het meeste uit naar de troonrede, om te horen wat er ons te wachten staan."

Borrelen
Na afloop gaat Beppie samen met haar vriendin ook netwerken op een van de vele borrels. "Dat is ook leuk om mee te maken. We gaan ook lunchen." Of Beppie er op vooruit gaat, weet ze nog niet. Hoewel het meeste al is uitgelekt, wacht ze braaf de troonrede van de Koning af.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen