Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bijzonder: Meet & greet met LIVE op Bospop

Geplaatst opzondag 15 juli 2018 - 22:40

Voor veel festivalgangers op Bospop was zondag al een geweldige dag, maar voor zeventig aanwezige fans van LIVE werd deze dag wel heel bijzonder.

Zij kregen na afloop van het optreden een meet & greet met de band.

Video: 1Limburg

Uit volle borst
Terwijl de fans al zenuwachtig richting de ontmoeting met hun favoriete band gingen, gaf LIVE een spetterend optreden op het hoofdpodium. Hun hits als Run to the water en Dolphin's Cry werden uit volle borst meegezongen.

Video: 1Limburg
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen