Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijzonder: boeven stelen openbare zitbank in natuurgebied

Geplaatst opmaandag 15 januari 2018 - 13:04

Boeven hebben een wel heel bijzondere slag geslagen in natuurgebied Reigersbroek, bij Montfort. Ze wrikten een openbare zitbank uit de grond en gingen met het meubelstuk aan de haal.

Stichting het Limburgs Landschap, eigenaar van de bank, is stomverbaasd.

Meegenieten
Via Facebook laat de stichting weten dat de bank pas recent is geplaatst. 'De nieuwe bank stond van augustus om juist iedereen te laten meegenieten van de natuurontwikkeling.' Volgens de stichting past de diefstal in de categorie 'het moet niet gekker worden'.

De stichting roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen