Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijzonder: boeven stelen openbare zitbank in natuurgebied

Geplaatst opmaandag 15 januari 2018 - 13:04

Boeven hebben een wel heel bijzondere slag geslagen in natuurgebied Reigersbroek, bij Montfort. Ze wrikten een openbare zitbank uit de grond en gingen met het meubelstuk aan de haal.

Stichting het Limburgs Landschap, eigenaar van de bank, is stomverbaasd.

Meegenieten
Via Facebook laat de stichting weten dat de bank pas recent is geplaatst. 'De nieuwe bank stond van augustus om juist iedereen te laten meegenieten van de natuurontwikkeling.' Volgens de stichting past de diefstal in de categorie 'het moet niet gekker worden'.

De stichting roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen