Bijten bijtwond

Amokmakende winkeldief bijt medewerker in arm

Een dief heeft maandagmorgen een supermarktmedewerker in Echt in de arm gebeten, nadat hij werd betrapt en aangesproken op diefstal.

Grastrimmer Politie Venlo (17 apr 2020)
Man met gestolen grastrimmer bijt en bespuugt agent

De politie heeft vrijdag twee mannen met gestolen goederen in Venlo aangehouden. Een van hen sloeg op de vlucht en verzette zich hevig bij zijn aanhouding.

Hond bos tanden bijten
Vrouw en hond gewond na aanval door loslopende honden

Een groep honden heeft in Venray een vrouw verwond.

Man vernielt taxideur en probeert agent te bijten

De politie in Vaals heeft de handen vol gehad aan een man die met een kruk het portier en de spiegel van een taxi had vernield.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten