Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijnaam gezocht voor Max Verstappen

Geplaatst opdonderdag 19 mei 2016 - 14:16

Max Verstappen heeft nog geen bijnaam. En dat steekt. De twitterpagina Max Verstappen Fans is daarom op zoek naar een geschikte bijnaam voor de Limburgse coureur.

Formule 1-coureurs hebben vaak bijzondere bijnamen. Enkele voorbeelden: Mika Häkkinen staat te boek als 'the Flying Finn', Michael Schumacher op zijn beurt als 'Schumi', Sebastian Vettel gaat door het leven als 'Baby Schumi', Eddy Irvine verdiende de geuzennaam 'Irv the Swerve', Kimi Räikkönen doet zijn naam eer aan als 'The Iceman' en Alain Prost werd ook wel 'The Professor' genoemd.

Jos the Boss
De bijnaam van Jos Verstappen was 'Jos the Boss'. Zijn zoon daarentegen heeft nog geen bijnaam, iets dat na zijn overwinning in Spanje ondenkbaar is. Dat vinden de mensen achter het twitteraccount Max Verstappen Fans in ieder geval. Om daar verandering in te brengen roepen ze fans op om de Limburgse coureur een passende bijnaam te geven.

Ook F1-commentator Olav Mol deed al een duit in het zakje.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

'Max Verstappen al in Japan in actie'
Max Verstappen op weg naar Formule 1-licentie
Trainingsdebuut Verstappen lonkt in Japan
Verstappen maakt eerste meters op Suzuka
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen