Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijna kerstdrama voor supermarkt: koelcel vat vlam op topdag

Geplaatst opdinsdag 24 december 2019 - 11:39

Een slechtere timing kon bijna niet: in een koelcel van een supermarkt in Hoensbroek is dinsdagochtend, één dag voor Kerst, brand ontstaan.

De brand brak iets voor 10:00 uur uit in het magazijn van de Albert Heijn op de Kouvenderstraat in Hoensbroek.

Kleine brand
Het vuur was snel onder controle. Wel was er rookontwikkeling, waarop de brandweer het magazijn ventileerde, zo laat een woordvoerder van de brandweer weten. Er was geen gevaar voor het winkelend publiek, dus de winkel is niet ontruimd. Er is een aantal medewerkers onderzocht in de ambulance. Hun medische toestand was prima.

Een monteur is ter plaatse om de koeling te onderzoeken. Volgens de filiaalmanager zijn de producten niet beschadigd, maar wordt alles voor de zekerheid nog gecontroleerd.

Brand Hoensbroek 24 dec 2019
Foto: Ton Moesman
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen