Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijna alle meldingen vuurwerkoverlast Horst blijken nep

Geplaatst opmaandag 21 december 2015 - 16:00

Bijna alle meldingen van vuurwerkoverlast die afgelopen weekend ingediend werden in Horst blijken nep.

237 van de 244 klachten op de website vuuwerkoverlast.nl werden ingediend via hetzelfde ip-adres. De initiatiefnemers van de website, diverse lokale GroenLinks-afdelingen, hebben de dubbele meldingen verwijderd.

Lees ook: 244 meldingen van vuurwerkoverlast in Horst aan de Maas

Nieuws
De gemeente Horst aan de Maas telt nu nog zeven serieuze meldingen uit Horst, vier uit Swolgen, vier uit Grubbenvorst en twee uit Sevenum. Horst aan de Maas kwam zondag in het nieuws als kleine gemeente waar relatief veel sprake is van vuurwerkoverlast.

Terschelling
Op het meldpunt vuurwerkoverlast.nl waren maandagochtend, 48 uur nadat de site de lucht in was gegaan, al meer dan 15.000 meldingen binnengekomen. Behalve in Horst was ook op Terschelling en de Afsluitdijk sprake van veel nepklachten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

2500 klachten op eerste dag vuurwerkmeldpunt
Veel klachten over vuurwerkoverlast uit Zuid-Limburg
244 meldingen van vuurwerkoverlast in Horst aan de Maas
Handhavers jagen op vroege knallers
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen