Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijna 7600 mannen staan tot nu toe dna af in zaak Verstappen

Geplaatst opmaandag 5 maart 2018 - 6:57

7593 mannen hebben inmiddels wangslijm afgestaan in het dna-onderzoek Nicky Verstappen.

Dit meldt de politie. Afgelopen zaterdag hebben nog eens 872 mannen hun dna afgestaan. Het onderzoek begon 27 februari.

17.500 mannen
Eind januari kregen 17.500 mannen een brief gekregen om hun dna af te komen geven. Dit gaat om mannen die in de gebieden Heerlen, Landgraaf, Brunssum en Heibloem wonen. En nog eens 4000 mannen hebben eind februari een uitnodiging gekregen. Deze mannen woonden in 1998 in bepaalde delen van de gemeenten rondom de Brunssumerheide of in Heibloem, maar wonen nu ergens anders.

Lees ook: Ruim 6700 dna-monsters afgestaan in onderzoek-Verstappen

Nicky Verstappen verdween in augustus 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide en werd een dag later dood teruggevonden. Het grote dna-verwantschapsonderzoek moet eindelijk duidelijk maken wat er na het verdwijnen van Nicky met hem gebeurd is. En de eventuele dader opsporen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen