Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bijna 3000 huishoudens in Landgraaf zonder stroom

Geplaatst opzaterdag 24 februari 2018 - 18:22

De stroomstoring die zaterdagmiddag in Landgraaf ontstond is nog steeds niet opgelost. Bij zonsondergang zitten zelfs 2773 klanten zonder stroom, meldt netwerkbeheerder Enexis.

De eerste melding kwam om 14:30 uur waarbij 1500 huishoudens geen stroom hadden. Anderhalf uur later leek voor 400 klanten het probleem opgelost te zijn.

Lees ook: Grote stroomstoring teistert veel inwoners in Landgraaf

Nieuwe problemen
Tijdens het verhelpen van de storing, ontstonden nieuwe problemen waardoor 1500 mensen zonder stroom kwamen te zitten. Ondertussen moeten bijna 3000 huishoudens de kaarsjes alvast gaan zoeken. De oorzaak is moeilijk te vinden, geeft Enexis aan. Aangezien monteurs het ook zaterdagavond niet krijgen opgelost, worden er noodstroomaggregaten ingezet.

Update 23:00 uur: Enexis meldt dat de storing is opgelost en alle getroffen huishoudens weer zijn aangesloten.

Afnamelocaties DNA-onderzoek Verstappen
De vier locaties in Landgraaf waar DNA wordt afgenomen in de zaak-Nicky Verstappen hebben geen last van de storing, zo laat de politie weten. Mocht er toch een probleem ontstaan met de stroomvoorziening, dan zijn er noodaggregaten beschikbaar, zodat de DNA-afname gewoon door kan gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen