man met bijl def

Man met bijl aangehouden in Maastricht

De politie heeft zaterdagavond in een woning in de Maastrichtse wijk De Heeg een man met een bijl aangehouden.

Overval met bijl en hamer Horst (27 jan 2020)
Mannen met bijl en hamer plegen overval

Twee mannen van ongeveer 20 jaar hebben maandagavond in Horst met een bijl en een hamer een overval gepleegd.

Zwartrijder zwaait met bijl in bus, politie zet schilden in

De politie heeft maandagavond in Kerkrade met de nodige moeite een met een bijl bewapende zwartrijder in een Arriva-bus aangehouden.

OM eist 4 jaar cel voor beramen aanslag op Wilders in Heerlen

Het Openbaar Ministerie eist 4 jaar cel tegen een 61-jarige man uit Hoensbroek voor het 'beramen van een moordaanslag op PVV-voorman Geert Wilders' in Heerlen.

Man mishandeld met bijl in Kerkrade

Een ruzie tussen twee personen is zaterdagochtend uit de hand gelopen in Kerkrade. Een man is er mishandeld met een bijl en raakte gewond.

Man zwaait met bijl op straat en wordt aangehouden

De politie heeft woensdag een man opgepakt die in Schimmert op straat met een bijl zwaaide.

Schoolschutter had meerdere wapens: 'Richtte op docenten'

De 16-jarige jongen die vrijdagochtend werd aangehouden op een school in Roermond, droeg meerdere wapens bij zich. Naast een bijl en een vuurwapen, had hij wapens in een tas zitten.

Man bedreigt beveiliger winkelcentrum met bijl

Een man heeft dinsdagmiddag een beveiliger van winkelcentrum 't Loon in Heerlen bedreigd met een bijl. De politie wist de man in de boeien te slaan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten