Overslaan en naar de inhoud gaan

Bijenkorf Maastricht opent met 1,5 meter afstand voor klant

Geplaatst opvrijdag 24 april 2020 - 19:59

Winkelend Maastricht kan op 29 april weer terecht bij De Bijenkorf. Het warenhuis dat vanwege de coronacrisis de deur had gesloten, gaat dan weer open voor publiek.

Dat heeft het warenhuisconcern vrijdag bekendgemaakt.

Veiligheidsmaatregelen
Aan de heropening zitten wel een aantal beperkende maatregelen vast. Klanten die de winkel, gelegen aan Achter het Vleeshuis, bezoeken zullen zich wel aan verschillende veiligheidsmaatregelen moeten houden.

Looproutes
Zo is onder andere de 1,5 meterafstandsregel van kracht, wordt het aantal klanten dat tegelijkertijd in de winkels wordt toegelaten beperkt. Verder zijn er plexiglas schermen geïnstalleerd op de kassa's. Ook zijn er looproutes aangebracht en horeca- en cosmeticadiensten zijn niet beschikbaar.

Filialen
Alle filialen van De Bijenkorf gingen op 17 maart tot nader order op slot om zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. De keten heeft in zeven steden in Nederland een winkel. Behalve Maastricht zijn er ook warenhuizen in Eindhoven en de Randstad.

Verder heeft de Bijenkorf een distributiecentrum in Tilburg. Bij het bedrijf werken in totaal 3000 werknemers.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen