23-04 Foto topvrouw Limburg

Video: Warm onthaal voor de nieuwe Topvrouw van Limburg

De nieuwe Topvrouw van Limburg Esther Paulus-Maalsté is vrijdag warm onthaald door haar collega's bij de Bijenkof in Maastricht, waar ze storemanager is. "Ik moet nog beseffen wat me allemaal overkomen is."

Topvrouw van Limburg 2021
Esther Paulus-Maalsté nieuwe Topvrouw van Limburg 2021

Esther Paulus-Maalsté is uitgeroepen tot Topvrouw van Limburg 2021. De storemanager van De Bijenkorf in Maastricht kreeg de zilveren Topvrouw Limburg-ring uit handen van Edith Schippers, president van DSM Nederland.

Mondkapjes per 1 oktober 2020 verplicht bij Bijenkorf Maastricht, nr 1 (01 okt 2020)
Mondkapje verplicht in Bijenkorf Maastricht

Wie een bezoekje wil brengen aan het Maastrichtse filiaal van de Bijenkorf moet vanaf donderdag verplicht een mondkapje dragen.

Bijenkorf gesloten (18 mrt 2020)
Bijenkorf Maastricht opent met 1,5 meter afstand voor klant

Winkelend Maastricht kan op 29 april weer terecht bij De Bijenkorf. Het warenhuis dat vanwege de coronacrisis de deur had gesloten, gaat dan weer open voor publiek.

Bijenkorf maastricht (17 mrt 2020)
Bijenkorf sluit winkels per direct vanwege coronavirus

Winkelketen de Bijenkorf sluit per direct de deuren van al zijn winkels vanwege het nieuwe coronavirus.

Ton sur Ton parfum Maastricht (28 nov 2019)
Maastricht brengt eigen geurtje op de markt

Maastricht heeft als stad een eigen eau de parfum ontwikkeld.

Nachtje slapen in luxe warenhuis? Dat kan nu

Wie altijd al eens een nachtje heeft willen slapen in een luxe warenhuis, kan eind augustus zijn slag slaan bij de Bijenkorf in Maastricht.

Limburgse imkers zetten deuren open voor publiek

Vijftien Limburgse imkers zetten zaterdag en zondag hun deuren open voor het publiek.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten