Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij MVV weggestuurde Belg tekent bij Roda JC

Geplaatst opdonderdag 9 januari 2020 - 17:45

Maxime Gunst speelt de rest van het seizoen in Kerkrade voor Roda JC. De Belgische verdediger werd in november ontslagen bij MVV Maastricht.

De reden voor het wegsturen van Gunst was volgens MVV een 'verstoorde arbeidsrelatie'. Sindsdien zat de 27-jarige speler zonder club. Roda legt hem vast voor de rest van het seizoen met een optie op volgend seizoen.

Derby
De Kerkraadse club gaat ervan uit dat Gunst zondag speelgerechtigd is. Dan kan hij meteen meedoen tegen zijn oude club, want dan staat Roda JC - MVV Maastricht op het programma, de Zuid-Limburgse derby in de Keuken Kampioen Divisie.

Oefenwedstrijd
Het vastleggen van Gunst is geen verrassing. De Belg trainde al enkele weken mee in Kerkrade en kwam zondag in actie in een oefenwedstrijd die Roda speelde tegen KVC Westerlo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen