Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Limburgse sterrenzaak dineer je het voordeligst

Geplaatst opmaandag 20 maart 2017 - 15:53

Cullinair genieten voor een licht prijsje? Dan moet je bij sterrenrestaurant Aubergine in Steyl zijn. Daar ben je per gang het goedkoopst uit van alle Nederlandse sterrenzaken.

Dat blijkt uit onderzoek van Actiecode.nl. Het besparingsplatform nam alle sterrenrestaurants onder de loep en onderzocht waar je per gang het minst betaald en bij welke sterrenzaken je het goedkoopst een menu kunt bestellen.

Gang
Restaurant Aubergine kwam daarbij als voordeligste uit de bus. Per gang ben je hier gemiddeld 5,45 euro kwijt. Uitgebreid tafelen met een 10 gangendiner kost dan 54,50 euro. De sterrenzaak in Steyl wordt gevolgd door Restaurant Niven in Rijswijk, waar je 5,90 per gang kwijt bent. Bretelli in Weert valt net buiten de top-10. Met een gemiddelde prijs per gang van 10 euro staat het restaurant op de elfde plek.

Menu
Voor
het goedkoopste menu moeten de fijnproevers in Haarlem zijn. Bij Food & Wine kun je voor 29,50 euro genieten van een tweegangen chef’s menu. De zaak in Haarlem wordt gevolgd door HanTing Cuisine in Den Haag (37 euro) en Strandlodge in Winterswijk (37,50). Het goedkoopste menu in Limburg eet je bij De Leuf in Ubachsberg. Daar betaal je 47,50. Bij One in Roermond kun je voor 48 euro van de verfijnde kookkunst genieten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Lekker top-100: Beluga op plek 5, Da Vinci valt uit top 10
Neercanne verliest ster na ruim 30 jaar: 'Grote tegenslag'
Internationale prijs voor chef-kok Limburgse sterrenzaak
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen