Overslaan en naar de inhoud gaan

Bij Limburgse sterrenzaak dineer je het voordeligst

Geplaatst opmaandag 20 maart 2017 - 15:53

Cullinair genieten voor een licht prijsje? Dan moet je bij sterrenrestaurant Aubergine in Steyl zijn. Daar ben je per gang het goedkoopst uit van alle Nederlandse sterrenzaken.

Dat blijkt uit onderzoek van Actiecode.nl. Het besparingsplatform nam alle sterrenrestaurants onder de loep en onderzocht waar je per gang het minst betaald en bij welke sterrenzaken je het goedkoopst een menu kunt bestellen.

Gang
Restaurant Aubergine kwam daarbij als voordeligste uit de bus. Per gang ben je hier gemiddeld 5,45 euro kwijt. Uitgebreid tafelen met een 10 gangendiner kost dan 54,50 euro. De sterrenzaak in Steyl wordt gevolgd door Restaurant Niven in Rijswijk, waar je 5,90 per gang kwijt bent. Bretelli in Weert valt net buiten de top-10. Met een gemiddelde prijs per gang van 10 euro staat het restaurant op de elfde plek.

Menu
Voor
het goedkoopste menu moeten de fijnproevers in Haarlem zijn. Bij Food & Wine kun je voor 29,50 euro genieten van een tweegangen chef’s menu. De zaak in Haarlem wordt gevolgd door HanTing Cuisine in Den Haag (37 euro) en Strandlodge in Winterswijk (37,50). Het goedkoopste menu in Limburg eet je bij De Leuf in Ubachsberg. Daar betaal je 47,50. Bij One in Roermond kun je voor 48 euro van de verfijnde kookkunst genieten.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Lekker top-100: Beluga op plek 5, Da Vinci valt uit top 10
Neercanne verliest ster na ruim 30 jaar: 'Grote tegenslag'
Internationale prijs voor chef-kok Limburgse sterrenzaak
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen