Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bier tijdens algemene beschouwingen in Heerlen

Geplaatst opwoensdag 5 november 2014 - 22:17

Bij de algemene beschouwingen in Heerlen was er woensdagmiddag opvallend genoeg tijd voor bier.

En niet zomaar een biertje. Het Heerlense raadslid Christian Petermann (RPN) presenteerde een heus 'koempelbier': Zwart Goud.

Jaar van de Mijnen
Zwart Goud is een biertje dat speciaal wordt gebrouwen vanwege het Jaar van de Mijnen. Het koempelbier is een initiatief van de Heerlense stichting Cultbier, brouwerij Ambrass en raadslid Petermann.

Het bier is vanaf volgend jaar verkrijgbaar in een gelimiteerde editie met bijpassend glas. Het eerste flesje werd tijdens de raadsvergadering aangeboden aan SP-fractievoorzitter Ron Meyer.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Christian Petermann schaadt Heerlen'
OM: tweet van Heerlens raadslid niet strafbaar
Namen in Maankwartier-mails Heerlen blijven geheim
Zwart Goud-bier toch op de markt
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen