Overslaan en naar de inhoud gaan

Bier op mengpaneel: geluidsproblemen bij Rowwen Hèze

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 7:27

Het slotconcert van Rowwen Hèze zaterdagavond in America kampte met geluidsproblemen doordat iemand een beker bier op de mengtafel had gegooid.

Bij tentconcerten van Rowwen Hèze wordt bijna altijd met bier gegooid. De band dekt zijn installatie in het midden van de tent daarom zo goed mogelijk af.

Kortsluiting
Desondanks slaagde zaterdagavond toch iemand erin het mengpaneel met bier te raken, met als gevolg kortsluiting in het apparaat. Dat leverde harde knallen op en uitval van het microfoongeluid tijdens de show.

Manager Rudy Havermans was boos. "We weten niet wie het gedaan heeft. Maar als we iemand op heterdaad betrappen, schromen we niet om de dader aan te geven bij de politie en schadevergoeding te claimen."

Complimenten
Zanger Jack Poels kreeg na het concert complimenten van collega-artiesten voor zijn professionele houding tijdens het incident. "Wat kan ik doen? Ik denk er niet aan en zing door. Een beetje zoals het orkest dat doorspeelde op de Titanic.

We doen er alles aan om deze concerten zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar tegen dit soort dingen zijn we kansloos. De persoon die gegooid heeft, noem ik in elk geval geen fan van ons."

Dit artikel hebben we gedeeld via onze gratis WhatsApp service: HeadsApp. Meld je ook aan!

Bekijk ook fotoserie: Slotconcert Rowwèn Heze zet America op zijn kop

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
Rowwen Hèze brengt nieuwe versie van Malle Babbe uit
Oeps: RTL Boulevard verklaart Jack Poels dood
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen