Overslaan en naar de inhoud gaan

Bier op mengpaneel: geluidsproblemen bij Rowwen Hèze

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 7:27

Het slotconcert van Rowwen Hèze zaterdagavond in America kampte met geluidsproblemen doordat iemand een beker bier op de mengtafel had gegooid.

Bij tentconcerten van Rowwen Hèze wordt bijna altijd met bier gegooid. De band dekt zijn installatie in het midden van de tent daarom zo goed mogelijk af.

Kortsluiting
Desondanks slaagde zaterdagavond toch iemand erin het mengpaneel met bier te raken, met als gevolg kortsluiting in het apparaat. Dat leverde harde knallen op en uitval van het microfoongeluid tijdens de show.

Manager Rudy Havermans was boos. "We weten niet wie het gedaan heeft. Maar als we iemand op heterdaad betrappen, schromen we niet om de dader aan te geven bij de politie en schadevergoeding te claimen."

Complimenten
Zanger Jack Poels kreeg na het concert complimenten van collega-artiesten voor zijn professionele houding tijdens het incident. "Wat kan ik doen? Ik denk er niet aan en zing door. Een beetje zoals het orkest dat doorspeelde op de Titanic.

We doen er alles aan om deze concerten zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar tegen dit soort dingen zijn we kansloos. De persoon die gegooid heeft, noem ik in elk geval geen fan van ons."

Dit artikel hebben we gedeeld via onze gratis WhatsApp service: HeadsApp. Meld je ook aan!

Bekijk ook fotoserie: Slotconcert Rowwèn Heze zet America op zijn kop

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
Rowwen Hèze brengt nieuwe versie van Malle Babbe uit
Oeps: RTL Boulevard verklaart Jack Poels dood
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten