Overslaan en naar de inhoud gaan

Bier op mengpaneel: geluidsproblemen bij Rowwen Hèze

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 7:27

Het slotconcert van Rowwen Hèze zaterdagavond in America kampte met geluidsproblemen doordat iemand een beker bier op de mengtafel had gegooid.

Bij tentconcerten van Rowwen Hèze wordt bijna altijd met bier gegooid. De band dekt zijn installatie in het midden van de tent daarom zo goed mogelijk af.

Kortsluiting
Desondanks slaagde zaterdagavond toch iemand erin het mengpaneel met bier te raken, met als gevolg kortsluiting in het apparaat. Dat leverde harde knallen op en uitval van het microfoongeluid tijdens de show.

Manager Rudy Havermans was boos. "We weten niet wie het gedaan heeft. Maar als we iemand op heterdaad betrappen, schromen we niet om de dader aan te geven bij de politie en schadevergoeding te claimen."

Complimenten
Zanger Jack Poels kreeg na het concert complimenten van collega-artiesten voor zijn professionele houding tijdens het incident. "Wat kan ik doen? Ik denk er niet aan en zing door. Een beetje zoals het orkest dat doorspeelde op de Titanic.

We doen er alles aan om deze concerten zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar tegen dit soort dingen zijn we kansloos. De persoon die gegooid heeft, noem ik in elk geval geen fan van ons."

Dit artikel hebben we gedeeld via onze gratis WhatsApp service: HeadsApp. Meld je ook aan!

Bekijk ook fotoserie: Slotconcert Rowwèn Heze zet America op zijn kop

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Rowwen Hèze brengt toevallige carnavalshit uit
Rowwen Hèze brengt nieuwe versie van Malle Babbe uit
Oeps: RTL Boulevard verklaart Jack Poels dood
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen