Bidprentjes stock

Maastrichtse bidprentjesboef vrijgesproken: geen bewijs

Bidprentjesboef Rafaël N. (52) blijft een vrij man. Hij zou verschillende mensen hebben opgelicht en een enkeling zelfs hebben mishandeld om aan een bidprentje te komen, maar de rechter ziet daarvoor geen bewijs.

Bidprentjes stock
OM: agressieve bidprentjesverzamelaar hoeft niet de cel in

De hardnekkige bidprentjesverzamelaar Rafaël N. uit Maastricht hoeft na bijna 300 dagen voorarrest wat het OM betreft niet langer de cel in.

Bidprentjes stock
Justitie vergeet bidprentjesboef en moet zaak uitstellen

Justitie is vergeten bidprentjesboef Rafaël N. (51) uit te nodigen voor zijn eigen zitting. Door deze vergissing is de zaak voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Kaarsje bidprent
Fetisj brengt bidprentjesboef opnieuw voor de rechter

De Maastrichtse bidprentjesboef Rafaël N. (51) maakt opnieuw de gang naar de rechter. Hij is een obsessief verzamelaar van de prentjes en gaat zó ver in zijn hobby, dat hij mensen bewust oplicht.

Opgepast: poepsmerende bidprentjesfetisjist is weer actief

De politie Maastricht waarschuwt voor vermoedelijk de terugkeer van de beruchte bidprentjesfetisjist die de stad al eens eerder teisterde.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten