Overslaan en naar de inhoud gaan

Bidonkeeper over droomtransfer: 'Beter opletten met drinken'

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:10

Keeper Mark Flekken uit Bocholtz, die flaterde met een bidon, zal de waterfles gewoon meenemen naar het doel van zijn nieuwe club SC Freiburg.

"Zo bijgelovig ben ik niet, maar ik ga wel beter opletten wanneer ik kan drinken", zo zegt de Limburgse goalie.

Bidon-incident
Flekken keepte een ijzersterk seizoen bij zijn huidige club MSV Duisburg, maar viel vooral op door het beruchte bidon-incident. In de wedstrijd tegen Ingolstadt dacht hij rustig iets te kunnen drinken. Hij had echter niet in de gaten dat het spel al was hervat. Terwijl hij op zijn gemak aan zijn bidon lurkte, scoorde de tegenstander de gelijkmaker.

Lees ook: 'Bidonkeeper' heeft mooie Duitse transfer te pakken

Transfer
De keeper maakt een transfer van MSV Duibsurg in de Tweede Bundesliga naar SC Freiburg in de Bundesliga, een klasse hoger. Die ploeg heeft op dit moment al een eerste keeper, maar Flekken heeft de ambitie om die plek in te nemen. "Ik zal vanaf dag één 100 procent geven en proberen de eerste plek te heroveren", aldus de doelman.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen