Overslaan en naar de inhoud gaan

Bidonkeeper over droomtransfer: 'Beter opletten met drinken'

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:10

Keeper Mark Flekken uit Bocholtz, die flaterde met een bidon, zal de waterfles gewoon meenemen naar het doel van zijn nieuwe club SC Freiburg.

"Zo bijgelovig ben ik niet, maar ik ga wel beter opletten wanneer ik kan drinken", zo zegt de Limburgse goalie.

Bidon-incident
Flekken keepte een ijzersterk seizoen bij zijn huidige club MSV Duisburg, maar viel vooral op door het beruchte bidon-incident. In de wedstrijd tegen Ingolstadt dacht hij rustig iets te kunnen drinken. Hij had echter niet in de gaten dat het spel al was hervat. Terwijl hij op zijn gemak aan zijn bidon lurkte, scoorde de tegenstander de gelijkmaker.

Lees ook: 'Bidonkeeper' heeft mooie Duitse transfer te pakken

Transfer
De keeper maakt een transfer van MSV Duibsurg in de Tweede Bundesliga naar SC Freiburg in de Bundesliga, een klasse hoger. Die ploeg heeft op dit moment al een eerste keeper, maar Flekken heeft de ambitie om die plek in te nemen. "Ik zal vanaf dag één 100 procent geven en proberen de eerste plek te heroveren", aldus de doelman.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen