Wielrennen Peloton WK 2012

Te duur: Super WK 2027 in Limburg komt er niet

De KNWU heeft zich bij de Internationale Wielerunie (UCI) afgemeld als kandidaat voor het Super WK Wielrennen in 2027 in onder meer Limburg. De Nederlandse wielerunie vindt dat er te veel onzekerheden zijn aan de organisatie van het evenement, met name op financieel gebied.

bidbook Tour ANP!!!
Bidbook: Touretappe naar Limburg in 2024 of 2025

Een etappe naar Valkenburg moet onderdeel uitmaken van het Grand D├ępart van de Tour de France in 2024 of 2025.

NPO bezoekt Maastricht voor Songfestival: 'Limburg wil het'

Een delegatie van de publieke omroep NPO komt woensdag naar Maastricht voor een vergadering over het Songfestival.

Songfestival: Maastricht samen met Rotterdam nog in race

Maastricht en Rotterdam zijn nog in de race om het Songfestival volgend jaar te organiseren. Den Bosch, Arnhem en Utrecht zijn officieel afgevallen.

'Alleen Rotterdam en Maastricht nog in race Songfestival'

Maastricht en Rotterdam zouden als enige twee steden nog kans maken op de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020.

Bidbook Songfestival is in Hilversum, nu is het afwachten

Gouverneur Theo Bovens, MECC-directeur Rob van de Wiel en de Maastrichtse burgemeester hebben woensdag het bidbook voor de organisatie van het Songfestival in Hilversum aangeboden.

Songfestival-oorlog: 'Maastricht onderschat concurrent'

De strijd om het Songfestival is in alle hevigheid losgebarsten. Er zijn nog vijf steden in de race om de organisatie. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, waarschuwt 'favoriet' Maastricht.

'Maastricht wint slag om Songfestival'

Terwijl Rotterdam zich nog hard maakt voor een Eurovisiesongfestival in Ahoy, zou organisator European Broadcasting Union (EBU) er al lang uit zijn.

'Goede samenwerking essentieel voor binnenhalen songfestival'

Zondag liet Rob van de Wiel, directeur van het MECC, weten al volop bezig te zijn met de voorbereidingen op het Eurovisie Songfestival.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten